mooisteroutes.nl - Annemarie SmithAnnemarie Smith

mooisteroutes.nl

mooisteroutes.nl is een website met routes voor wandelaars, fietsers, kanoërs en mindervaliden. De website is een initiatief van een aantal vrijwilligers die voorheen routes maakten voor On Track. Op de website zul je ‘gouwe ouwe’ tegenkomen, maar uiteraard ook nieuwe routes.

Toen in 2014 de uitgever aankondigde met de website van On Track te zullen stoppen was ik als enthousiast wandelaar geschokt. Al die mooie routes die met zoveel passie en plezier gemaakt waren mochten niet zomaar verdwijnen. Samen met andere routemakers en controleurs leverde ik de basis voor de bouw van mooisteroutes.nl door een ontwerp voor het logo aan te bieden en vervolgens de vormgeving voor de website te schetsen. De invulling van de website gebeurt nog steeds door wandelaars door heel Nederland.

Naar de website

CV