Aforismen en andere uitgaven - Annemarie SmithAnnemarie Smith

Aforismen en andere uitgaven

‘Zodra alles tegenzit begin ik aforismeachtige uitspraken te doen die heel verstandig klinken maar nergens op slaan,’ schreef Bob den Uyl eens. Daarom verschijnt bij Uitgeverij Vreugdenberg op zondag 11 juni 2017, ruim 25 jaar na het overlijden van de Rotterdamse schrijver, Aforismen en andere belangwekkende uitspraken van Bob den Uyl.

Ook had de Rotterdamse schrijver een favoriet Engels boek Call it a day, geschreven door Joseph Samuel. Bob den Uyl had dit boek graag vertaald, maar het kwam er nooit van. Tegelijkertijd met de Aforismen verschijnt Call it a day voor het eerst in een Nederlandse vertaling.
De dichtbundel van Bert Bokhoven, Traag zwemt een goudvis door mijn hersenpan, verscheen in 2014 bij Uitgeverij Vreugdenberg en omvat zeven afdelingen vol scherpe observaties, gedachten en overpeinzingen.

 

CV