isigolf.nl - Annemarie SmithAnnemarie Smith

isigolf.nl

isigolf.nl is een website voor de golfpro bij Golfclub Holthuizen, Isi Zejnulahu. Sportief of minder sportief, valide of minder valide, beginner of verder gevorderde golfer, iedereen kan met golflessen bij Isigolf in Roden op een passende manier beter leren golfen.

Afhankelijk van persoonlijke wensen wordt bij Isigolf het door de NGF en PGA ontwikkelde 9-stappenplan aangeboden. Je werkt dan heel gericht aan je vaardigheden om stap voor stap een lagere handicap te halen. Alle lessen en trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband afgenomen worden. Het voordeel van privélessen is de persoonlijke aandacht, het lesprogramma krijgt, meer dan bij groepslessen, een individueel karakter. Hier is dan ook sprake van echt maatwerk. Daarentegen zijn de voordelen van lessen in groepsverband, naast de prijsstelling, dat je in een gezellige groep andere golfers leert kennen, van elkaar leert en successen samen beleeft. Je maakt vaak dezelfde ontwikkeling door waardoor het leuk is om samen de baan in te gaan.

Naar de website

CV