Boekenleggers Boekhandel Daan Nijman - Annemarie SmithAnnemarie Smith

Boekenleggers Boekhandel Daan Nijman

Boekhandel Daan Nijman is een zelfstandige boekhandel. Je vindt er natuurlijk de nieuwste boeken, maar ook een prachtige afdeling met kinderboeken, veel boeken in het Drents, Gronings en Fries en ze staan bekend om de uitgebreide collectie kookboeken. Daarnaast verkopen ze ereaders en behalve cd’s, dvd’s, ansicht- en wenskaarten, leesbrillen, (educatieve) spelletjes, legpuzzels, bridgeartikelen ook bijzondere cadeautjes en entreekaartjes voor concerten en evenementen.

Sinds de opening van de winkel in 1999 is de serie boekenleggers regelmatig uitgebreid. Veel kunstenaars in de omgeving van de boekhandel hebben een bijdrage geleverd en anderen hebben toestemming gegeven voor de publicatie van een kunstwerk als boekenlegger. Annemarie Smith verzorgt telkens de uitvoering van de boekenleggers in de huisstijl van de winkel.

CV